Acord Band Roman

Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai...

Acord Band încantă publicul inca de la inceputul anilor 2000, trecand de-a lungul timpului prin mai multe schimbari de membri, manager al trupei si membru permanent ramanand doar Octavian Vârgă (solist vocal si aranjamente orchestrale).

Formula actuala dateaza din mai 2008,de atunci lansandu-se pe piata si fiind una din cele mai apreciate trupe din zona Romanului si nu numai, diferenta facand-o soundul si repertoriul de inalta calitate.

Pasiunea pentru muzica, munca asidua si talentul i-au purtat pe membrii trupei la importante evenimente atat in tara cat si in strainatate, dar si in aparitii TV: TVR 1, ETNO TV, FAVORIT TV. De-asemenea “Acordul” are lansate pe piata si 3cd-uri:

  • Album martie 2005 “De-ar sti cucul sa vorbeasca”
  • Album mai 2008 “Stai cu mine omule sa-ti cant”
  • Album august 2010 “Norocos eu m-am nascut”

Chiar daca sunt tineri, experienta individuala cat si cea de grup acumulata prin studiu si participari la diferite manifestari si spectacole, ii ajuta sa se adapteze si sa faca fata cu brio oricarui tip de eveniment. In toti acesti ani membrii formatiei au cantat alaturi de nume consacrate din muzica romaneasca cu ar fi: Nicu Paleru, Fuego, Irina Loghin, Maria Salaru, Margareta Clipa etc.

Repertoriul cuprinde peste 800 de melodii, cu grijă selectate, din toate stilurile muzicale, menite să satisfacă şi pe cel mai pretenţios meloman.

Echipamente:

Sunet:  Nexo Line Array.

Lumini și efecte speciale de ultimă generație.

Andrei

Andrei

Saxofon
Parintii i-au indreptat pasii spre muzica, fiind astazi unul din cei mai buni saxofonisti din zona Romanului. Ambitia si deschiderea fata de studiu fac din el un virtuos instrumentist,abordand absolut toate genurile muzicale.

Octav

Octavian

Clape si solist vocal
Sprijinit de părinții săi, mai cu seamă de tatăl său, a început prin a fi un maestru la clape pentru ca mai apoi să se lanseze ca solist vocal, aceste calități fiind susținute de studiile urmate la “Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti”.

Tinel

Tinel

Clape
Din dragostea mamei sale pentru cultura muzicală, s-a născut și dorința de a continua prin fiul ei Tinel această tradiție. Dragostea fata de muzica si iubirea pentru clape l-au propulsat in topul celor mai buni armonisti din zona Romanului.

Tamara Andreia

Solist vocal
Mi-am descoperit pasiunea pentru muzica inca de la varsta de 7 ani, cand am devenit eleva Colegiului de Arta “George Apostu” din Bacau la sectia vioara timp de 6 ani. Am studiat flaut doi ani, iar pe parcursul liceului mi-am indreptat pasii catre canto clasic.

Alin

Solist vocal și chitară
“Muzica mi-a intrat in viata ca o completare spiritual nesperata”. Alin Puscasu, un nativ din zodia Pesti se caracterizeaza ca fiind o fire creativa, cu inclinatii majore spre tot ce inseamna arta, de mic copil prezentand simptome ale unui artist complet.

Truchi

Truchi

Violonist

Vioara cu sonoritatea ei minunată a fost construită să răspândească acorduri armonioase spre desfătarea iubitorilor de muzică.

Dedicat și plin de viață, cu vioara lui face orice ascultător să uite de grijile cotidiene.