De ce muzica nuntii tale e mai importanta decat orice?

Fara indoiala, muzica pe care o vei alege este cel mai important aspect al viitoarei tale nunti! stim cu totii, ȋn vartejul pregatirilor sunt zeci de decizii de luat, sute de detalii de care trebuie avut grija, dar unul singur este factorul care poate garanta reusita nuntii tale in ochii celor prezenti: muzica din seara nuntii! Desigur, fiecare aspect al nuntii are importanta lui, dar hai sa ne gandim putin: unde s-a mai vazut vreun invitat sa sara in sus de bucurie datorita gustului nemaipomenit pe care il au sarmalele, sau unde s-a vazut vreo invitata sa inceapa sa chiuie entuziasmata de cat de frumoasa e rochia miresei sau de cat de frumoase sunt florile de pe masa? Doar oferindu-le o seara muzicala de cea mai inalta calitate poti fi sigura ca vei avea o nunta la care ii vei vedea pe cei dragi din jurul tau zambind, dansand si distrandu-se cu tine!

De ce formatie si nu DJ ?

In ultimii ani s-a impamantenit obiceiul de a chema la nunta un DJ ȋn locul traditionalei formatii. Motivul? E ceva mai ieftin… Se merita? Cu siguranta nu!
Gandeste-te ca seara nuntii tale va fi cel mai important eveniment din viata ta; de ce ai vrea sa le oferi invitatilor tai aceeasi muzica pe care o pot asculta singuri acasa pe youtube, asezati confortabil intr-un fotoliu, sau aceeasi muzica pe care o asculta zi de zi la radio, in masina, in drum spre serviciu? Atat voi cat si invitatii vostri meritati mult mai mult! O trupa iti aduce muzica live, genuri muzicale din cele mai variate, improvizatii in versuri si in text, spectacol coregrafic si costume de gala. O trupa vine cu solisti care vor comunica in mod direct cu invitatii tai, iti vor simti, vor vedea ce le place si vor sti cum sa ii ademeneasca pe ringul de dans. Formatia muzicala este cea care iti va transforma nunta in spectacol!