Alin

Solist vocal

Alin Puscasu, un nativ din zodia Pesti se caracterizeaza ca fiind o fire creativa, cu inclinatii majore  spre tot ce inseamna arta,  de mic copil prezentand simptome ale unui artist complet.

“Muzica mi-a intrat in viata  ca o completare spiritual nesperata” asadar in anul 2005 dintr-o intamplare fericita are loc primul moment muzical,  al carui protagonist este, iar ca urmare a feedback-ului pozitiv si impins de la spate de catre prieteni  investeste din ce in ce mai mult timp si pasiune in muzica.

Ca rod  al seriozitati si dedicarii,  in 2010 se prezinta pentru prima data intr-un concurs de talente  (XFACTOR – prima editie)  fiind apreciat si incurajat de catre artisti consacrati ai momentului.   

Dorinta de afirmare si  de cunoastere, il imping  in anul 2012 spre un alt concurs de talente (Vocea Romaniei)  unde,  intra in contact  si  mai mult cu tot ce inseamna  artist si viata de artist.

Si cum pentru a fi un artist complet trebuie sa cunosti macar un instrument, tot in iarna anului 2012 devine autodidact  si face cunostinta cu chitara.

Rodul muncii il reprezenta primul sau cover al piesei  ”Deepcentral- O stea”  ce avea sa il propulseze si mai mult in muzica. Ca urmare a succesului, este  atras intr-o trupa cu care se implica intr-un turneu de concerte.

Sprijinit de catre prieteni si profesionisti din domeniu, in iarna anului 2013 realizeaza  primul sau concert solo, chitara-voce, concert ce s-a dovedit a fi de un real succes.

Asadar  in vara anului 2014 persoana din umbra ce ia sustinut si alimentat visul de a canta si performa, dealungul anilor, ia decizia de al include in propria sa trupa de artisi completi.

Istoria inca se scrie …